Proleasing Motors
Showroom si Service Autorizat Ford

Termene si Conditii.

Acest site (campanii.ford-proleasing.ro) este administrat de catre Proleasing Motors SRL.
Accesul la acest site este guvernat de termenele si conditiile de utilizare detaliate mai jos.

Drepturi de Autor

Toate drepturile, inclusiv drepturile de autor si drepturile asupra bazelor de date, cu privire la acest website si la continutul sau, sunt detinute sau licentiate de catre Proleasing Motors in conformitate cu prevederile legale aplicabile ori cu permisiunea detinatorului drepturilor de autor.

Nu aveti dreptul de a copia, reproduce, republica, descarca, posta, emite sau transmite niciun fel de text, imagine, grafica, logo, ilustratie, buton, simbol sau selectia lor ori modul in care acestea sunt dispuse, nici codul-sursa ori programele asociate, pentru niciun scop public ori comercial, fara acordul prealabil, exprimat in scris, al Proleasing Motors sau al detinatorului drepturilor de autor.

Nu aveti dreptul de a adapta, modifica ori crea niciun material sau informatie continute in acest site, nici de a le utiliza in orice scop, cu exceptia utilizarii personale, non-comerciale. Sunteti de acord sa utilizati acest site doar in scopuri legale.

Proleasing Motors isi rezerva dreptul de a utiliza in scopuri proprii orice fel de materiale trimise prin intermediul acestui site, inclusiv texte si imagini – fie pe acest site, fie in orice alta forma, inclusiv pentru scopuri publicitare. Proleasing Motors isi rezerva dreptul de a monitoriza materialele trimise si de a le modifica ori respinge.

Limitarea Responsabilitatii

Incercam sa furnizam informatii corecte, complete si actualizate. Cu toate acestea, prin utilizarea acestui site sunteti de acord cu termenele si conditiile prezentate aici, care intra in vigoare incepand cu momentul primei accesari de catre dumneavoastra a acestui site. Prin utilizarea acestui site de catre un minor avand varsta sub 14 ani, dumneavoastra, in calitate de reprezentant legal al sau, va exprimati acordul la aceasta utilizare si consimtiti la respectarea termenelor si conditiilor, in numele minorului, incepand cu data primei utilizari a site-ului de catre minor. De asemenea, prin utilizarea acestui site, dumneavoastra, in calitate de minor avand varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani, va exprimati acordul si consimtiti la respectarea termenelor si conditiilor, iar dumneavoastra, in calitate de ocrotitor legal al sau, va exprimati acordul la aceasta utilizare si consimtiti ca el sa se oblige la respectarea termenelor si conditiilor, incepand cu data primei utilizari a site-ului de catre minor.

Fara a aduce atingere drepturilor dumneavoastra garantate de lege, acest site si toate informatiile, inclusiv, fara a se limita la, textele, numele, imaginile, pozele, siglele, linkurile, simbolurile si orice alte materiale, sunt furnizate ca atare, doar in masura in care sunt disponibile si fara nicio declaratie de garantie sau aprobare, explicita ori implicita. In special, nu garantam in niciun fel corectitudinea ori integritatea informatiilor furnizate pe acest site; de asemenea, nu declaram si nu garantam acuratetea sau caracterul complet al informatiilor furnizate pe acest site si nu garantam ca utilizarea acestui site va fi neintrerupta si fara erori ori ca site-ul si serverele pe care este gazduit nu prezinta disfunctionalitati ori nu sunt infectate cu virusi informatici.

In limita maxima permisa de lege, Proleasing Motors nu va fi raspunzator in niciun caz, fata de nicio persoana pentru niciun fel de pierderi ori daune suferite ca urmare a utilizarii oricaror informatii sau produse prezentate pe acest site, inclusiv, fara a se limita la daunele indirecte ori incidentale, sau orice fel de daune survenite in urma utilizarii sau imposibilitatii de utilizare, pierderii de informatii sau de profituri, fie in temeiul raspunderii contractuale sau a raspunderii bazate pe neglijenta sau pe alte actiuni vatamatoare, rezultand din sau in legatura cu utilizarea acestui site.

Prin derogare de la orice alte prevederi din aceste termene si conditii, in masura maxima permisa de lege, nu vom fi responsabili pentru functionalitatea ori disponibilitatea acestui site.

Proleasing Motors SRL depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si concis toate informatiile comunicate. Cu toate acestea, Proleasing Motors SRL nu este si nu va fi legal responsabila sub nici o circumstanta pentru nicio inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor comunicate. Pentru a afla informatii detaliate despre produsele si serviciile Proleasing Motors SRL, puteti contacta orice reprezentant comercial al Proleasing Motors SRL.

Proleasing Motors SRL isi rezerva dreptul ca accesul la produsele si serviciile descrise in comunicarile transmise sa poata face obiectul unor restrictii fata de anumite persoane.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor si informatiilor comunicate, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al Proleasing Motors SRL.

Linkuri Externe

Proleasing Motors nu declara, nu garanteaza, nu aproba si nu isi asuma niciun fel de responsabilitate cu privire la site-urile externe care contin linkuri catre acest site sau catre care pot exista linkuri in acest site. Niciun site extern pe care il vizitati prin accesarea unui link din acest site nu se afla sub controlul Proleasing Motors, iar vizitarea site-ului extern se face pe raspunderea dumneavoastra.

Jurisdictie

Termenele si conditiile prezentate aici vor fi guvernate de si interpretate in conformitate cu legislatia romana. Orice fel de dispute nascute in legatura cu aceste termene si conditii vor fi supuse deciziei instantelor competente din Romania.

In cazul in care oricare dintre aceste termene va fi stabilit ca fiind ilegal, ineficace ori inaplicabil, din cauza legislatiei oricarui stat sau tara in care aceste termene urmeaza sa se aplice, acesta va fi eliminat din prezentele termene si conditii. Celelalte prevederi vor ramane aplicabile integral si vor continua sa fie obligatorii si executorii pentru parti.

Proleasing Motors isi rezerva dreptul de a modifica oricare dintre aceste termene si conditii oricand, prin postarea on-line a modificarilor.

Daca nu sunteti de acord cu aceste termene si conditii si/sau cu modificarile aduse lor, va rugam sa incetati folosirea acestui site imediat.

Program

Luni-Vineri: 8.00 - 18.00
Sambata: 8.00 - 13.00

Contact
Adresa

Sos. Ploiesti-Buzau DN 1B Nr. 505, Loc. Blejoi, Jud. Prahova, C.P. 107070

Localizare

Latitudine: 44.959681, Longitudine: 26.055213

Program

Luni-Vineri: 8.30 - 17.30

Contact
Adresa

Sos. Ploiesti-Buzau DN 2, Km. 106+750, Loc. Buzau, Jud. Buzau, C.P. 120254

Localizare

Latitudine: 45.133196, Longitudine: 26.780663

Program

Luni-Vineri: 8.30 - 17.30

Contact
Adresa

Aleea Sinaia DN 71 Nr. 7, C.P. 137005, Loc. Viforata, Com. Aninoasa, Jud. DB

Localizare

Latitudine: 44.954078, Longitudine: 25.448518

Pretul în lei este calculat la cursul UNICREDIT BANK Lei/EURO pentru vânzarea valutei de către bancă, din ziua achitării integrale: Schimb Valutar. "TVA inclus" înseamnă că pretul final include contravaloarea TVA-ului. Formatul "pret + TVA" înseamnă că valoarea TVA trebuie adaugată pentru a obtine pretul final.
Informatii detaliate despre emisiile specifice ale fiecărui model, vă vor fi oferite de consultantul Proleasing Motors. Valorile exacte ale emisiilor vor fi comunicate în cadrul procesului de vânzare, în functie de configuratia aleasă. Acestea sunt determinate conform standardelor de testare europene în conditii de laborator si sunt destinate să ofere o bază de comparatie între vehicule, iar valorile pot varia în functie de conditiile de conducere, stilul de condus, încărcătura vehiculului si alti factori.